DSC03916.jpg

INSPIRED

get

BEFORE & AFTER

a beautiful transformation

The original design and feel of this Greenville, SC  space did not fit the needs of its new owner. It was dark, gloomy, and suffocating. We brightened things up with new paint that instantly made the space light and airy. and brought a bit of the outside in by incorporating bohemian botanicals through out. We hope you enjoy this transformation as much as we did!

Before
Before

Sitting Area

press to zoom
Before
Before

Sitting Area

press to zoom
Before
Before

Suite 2

press to zoom
Before
Before

Sitting Area

press to zoom
1/9
After: Sitting Area
After: Sitting Area
press to zoom
After: Sitting Area
After: Sitting Area
press to zoom
After: Sitting Area
After: Sitting Area
press to zoom
After: Suite 1
After: Suite 1
press to zoom
After: Suite 1
After: Suite 1
press to zoom
After: Suite 1
After: Suite 1
press to zoom
After: Suite 2
After: Suite 2
press to zoom
After: Suite 2
After: Suite 2
press to zoom
After: Suite 2
After: Suite 2
press to zoom